У Києві поліціянта підозрюють у зґвалтуванні дитини

Повідомляє Київська міська прокуратура

Співробітнику Бучанського райуправління поліції Київської області повідомили про підозру у зґвалтуванні 10-річної дівчинки.

За даними слідства, дільничний офіцер поліції, 44-річного віку, скоїв насильницькі дії сексуального характеру стосовно 10-річної дитини, яка відвідувала його пасербицю.

До цього, поліціянт повторно виражав зацікавленість до дівчинки, надсилав їй повідомлення на особистий телефон та здійснював інші залицяння.

Правоохоронця затримали згідно зі статтею 208 Кримінального процесуального кодексу України. Провели обшуки за місцем роботи та проживання затриманого.

Також перевіряється можливість вчинення підозрюваним інших злочинів проти статевої свободи.

Наразі розглядається питання про обрання запобіжного заходу. Прокуратура наполягає на триманні підозрюваного під вартою без можливості внесення застави.

Досудове розслідування проводять слідчі Територіального Управління Державного бюро розслідувань у місті Києві.

У вересні російська армія щоденно втрачала на полі бою в Україні у середньому по 1271 особі вбитими та пораненими. Відповідні дані оприлюднив високопосадовець Північноатлантичного альянсу на брифінгу в Брюсселі в кулуарах засідання міністрів оборони 17 жовтня. 

Надлишок нафти на світовому ринку штовхає її ціну вниз, а разом з нею нижче встановленого порогу у $60 за барель опустилася і вартість російського сорту.

У Бразилії у шістьох пацієнтів виявили ВІЛ після трансплантації органів, які надала служба донорства Ріо-де-Жанейро.

Вчені з Університету Джорджа Вашингтона дійшли висновку, що чорний шоколад та інші продукти з какао можуть містити шкідливі метали, зокрема свинець та кадмій.

17 жовтня Україна отримала від Швейцарської агенції з розвитку та співпраці важку машину для розмінування GCS-200. Загалом впродовж року Швейцарія передасть три машини для розмінування, котрі передадуть піротехнічним підрозділам ДСНС.