Греція приєдналася до декларації G7 про підтримку України

Джерело: Андрій Єрмак у Twitter

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак повідомив, що Греція приєдналась до декларації “Великої сімки” про підтримку України.

Відтак Греція стала 14 країною, яка доєдналася до вищезгаданої декларації.

“Дякуємо народу та уряду Греції, яка стала 14 країною, що приєдналася до Вільнюської декларації G7 на підтримку України. Шириться кількість держав, які готові брати участь у забезпеченні здатності України захищатися та запобігати повторенню агресії. Працюємо. Попереду більше добрих новин”, – повідомив Андрій Єрмак.

Додамо, що нещодавно прем’єр-міністр Латвії Кріш’яніс Каріньш повідомив, що Латвія також приєдналася до декларації “Великої сімки” про підтримку України.

Речник президента Володимира Зеленського Сергій Никифоров заявив, що інформація про інтерв’ю президента Володимира Зеленського американському журналісту Такеру Карлсону не відповідає дійсності. Раніше той брав інтерв’ю у президента РФ.

Останнім часом прикордонники фіксують все більше спроб нелегально перетнути кордон. Речник Держприкордонслужби Андрій Демченко заявив, що чоловіки готові платити “перевізникам” від $3000 до $20 000.

Протягом минулої доби, 3 липня, по всій лінії фронту зафіксовано 161 бойове зіткнення.

Служба безпеки затримала двох шпигунів ФСБ РФ, які під виглядом пари наречених шпигували за морською охороною Одещини й коригували російські удари по військовій інфраструктурі Сил оборони.

4 липня в Україні щорічно відзначається День Національної поліції згідно з указом Президента України від 4 квітня 2018 року.