Ситуація на ТОТ: попри російські «пільги» українці відмовляються співпрацювати з ворогом

Джерело: ЦНС

На тимчасово окупованих територіях України ворогу не вдається заповнити всі вакантні “посади” у своїх так званих “органах влади”.

Російський уряд продовжує плодити постанови, які нібито має покращити привабливість “посад” в різних псевдоорганах на ТОТ.

Мовиться про посади “суддів”, “прокурорів” та “місцевих чиновників”. 16 серпня глава РФ Путін підписав новий указ про нові пільги для “окремих громадян РФ”.

У ЦНС зауважили, що влада РФ не розуміє, що жодні “пільги” не змусять українців стати колаборантами. Водночас у практиці відправлення у відрядження працівників різних органів з території Росії спостерігаються проблеми через небажання росіян їхати на ТОТ.

Російські постанови, які нібито роблять привабливими загадані “посади” — ще один доказ відсутності підтримки російських окупаційних військ з боку місцевого населення на ТОТ. Російські пропагандисти малюють 90% підтримки окупантів на ТОТ, а на практиці терористи й досі не можуть укомплектувати свої евакуаційні органи, — пояснили у ЦНС.

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.  

Колишній лідер збірної України з футболу Євген Коноплянка завершив кар’єру.

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

В суботу, 7 вересня, тисячі людей вийшли на вулиці Франції, щоб протестувати проти призначення президентом країни Емманюелем Макроном правоцентриста Мішеля Барньє прем’єр-міністром Франції.

Представники охорони здоров’я США підтвердили випадок захворювання на пташиний грип у пацієнта, який не контактував безпосередньо з інфікованими тваринами.