На Львівщині затримали чоловіка, якого звинувачують у зґвалтуванні 15-річної дівчини

Джерело: Головне управління Національної поліції у Львівській області

За даними поліції, 3-го вересня близько 23:00 34-річний чоловік скористався безпорадним станом 15-річної дівчини в одному з сіл Львівської області та зґвалтував її.

Відомо, що на момент скоєння злочину чоловік був п’яним, а після зґвалтування втік з місця події. 

Правоохоронці встановили місцеперебування зловмисника та затримали його.

Слідчі під процесуальним керівництвом місцевої районної прокуратури повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною третьою (зґвалтування) статті 152 Кримінального кодексу України. 

Йому загрожує позбавлення волі на термін від 7 до 12 років. 

Досудове розслідування триває і найближчим часом суд обере підозрюваному запобіжний захід.

У РФ судять громадянина Сполучених Штатів, якого звинувачують у бойових діях проти Росії на боці України. Прокурори вимагають сім років за ґратами.

Українські військові успішно вдарили по трьох командних пунктах російської армії, про що повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

Новий звіт вказує, що економіка Великобританії втрачає 11 мільярдів фунтів (13 мільярдів євро) щороку через відсутність жінок на роботі через болісні менструації, ендометріоз, фіброміому та кісти яєчників.

На жаль, багато херсонців, які пережили війну в умовах окупації, не змогли залишитися у своєму…

За даними ЗМІ, половину снарядів, які РФ застосовує у війні проти України, вона отримує з Північної Кореї. Мовиться про близько 3 000 000 снарядів на рік.