Кабмін звільнив шістьох заступників міністра оборони та держсекретаря міністерства

Джерело: народний депутат Олексій Гончаренко/Telegram

Сьогодні, 18 вересня, Кабінет міністрів звільнив усіх заступників міністра оборони та державного секретаря оборонного відомства.

Зокрема звільнили:

  • Гаврилова Володимира Валеріановича з посади заступника міністра оборони України;
  • Замлинського Ростислава Теодозійовича з посади заступника міністра оборони України;
  • Маляр Ганну Василівну з посади заступника міністра оборони України;
  • Шарапова Дениса Олександровича з посади заступника міністра оборони України;
  • Шевченка Андрія Віталійовича з посади заступника міністра оборони України з питань європейської інтеграції;
  • Дейнегу Віталія Олеговича з посади заступника міністра оборони України з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації;
  • Ващенка Костянтина Олександровича з посади державного секретаря Міністерства оборони України.

Нагадаємо, що 5 вересня Верховна Рада підтримала звільнення Олексія Резнікова з посади очільника Міністерства оборони України. Рішення підтримало 327 нардепів.

Російські війська нещодавно підтвердили просування в межах Вовчанська (на північний схід від міста Харків) і продовжили наступальні операції в цьому районі.

Станом на вечір 19 травня динаміка бойових зіткнень на фронті зберігається. З початку доби відбулося 105 бойових зіткнень між українськими захисниками та російськими окупантами.

Російські війська, ймовірно, готуються до другого етапу наступальної операції на півночі Харківської області, яку планують розпочати після очікуваного захоплення ними Вовчанська.

19 травня в Саудівській Аравії відбувся “бій століття” між українським боксером, чемпіоном світу в надважкій…

В ніч з суботи, 18 травня, на неділю, 19 травня, в Саудівській Аравії відбудеться бій між українським боксером, чемпіоном світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександром Усиком та британцем, володарем пояса WBC Тайсоном Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі.