В торговому центрі Таїланду сталася стрілянина, затримали 14-річного підлітка

Джерело: CNN

Поліція Таїланду заарештувала 14-річного підлітка після стрілянини в торговому центрі в столиці Таїланду Бангкоку у вівторок, 3 жовтня, в результаті якої загинула щонайменше одна людина та ще п’ять зазнали поранень.

Місцева влада затримала підозрюваного зі зброєю та встановлює точну кількість жертв, повідомило Центральне слідче бюро Таїланду.

Стрілянина сталася близько 17:00 за місцевим часом у торговому центрі Siam Paragon у Бангкоку.

Відомо, що загибла особа, яка померла в торговому центрі, була громадянином Китаю. Серед загиблих чи поранених дітей немає. 

Серед п’ятьох осіб, які зазнали серйозних поранень, є громадяни Таїланду та іноземці.

Американський мільярдер Ілон Маск виступив на передвиборчому мітингу кандидата в президенти США Дональда Трампа в місті Батлер у штаті Пенсильванія.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди в Харкові загинули двоє осіб, ще троє отримали поранення.

У селі Чагор Чернівецької області двоє чоловіків на автомобілі розстріляли двох собак та поїхали з місця події. Внаслідок отриманих поранень тварини померли.

У ніч на 6 жовтня російські війська вкотре атакували українські міста безпілотниками. Внаслідок обстрілу поранень зазнала одна особа.

Дубайська авіакомпанія Emirates Airlines заборонила пасажирам перевозити пейджери й рації на своїх літаках після операції, проведеної, як вважається, Ізраїлем з метою враження бойовиків “Хезболли”.