«Ілюзія безпеки»: Netflix показав трейлер фільму з Джулією Робертс та Ітаном Гоуком

Джерело: Netflix

Стримінговий сервіс Netflix опублікував перший трейлер психологічного трилера “Ілюзія безпеки”, заснованого на однойменному романі Румаана Алама.

“Відпочинок подружжя (Джулія Робертс й Ітан Гоук) перевертається догори дриґом, коли пара незнайомців (Магершала Алі й Майгала) прибуває вночі в пошуках прихистку через кібератаку. Ця загроза швидко зростає, змушуючи кожного змиритися зі своїм місцем у світі, що занепадає”, – йдеться в описі фільму.

Головні ролі у фільмі виконали Джулія Робертс (“Красуня”, “Одинадцять друзів Оушена”), Ітан Гоук (“Тренувальний день”, “Сіністер”), Махершала Алі (“Місце під соснами”, “Місячне сяйво”, “Зелена книга”), Міхаела Геррольд (“Дурні гроші”, “Чорне дзеркало”) та Кевін Бейкон (“Таємнича річка”, “Люди Ікс: Перший клас”).

Режисером та сценаристом фільму виступив Сем Есмейл.

Світову прем’єру фільму заплановано на 25 жовтня 2023 року, а 22 листопада він вийде в обмежений прокат в США. Для широкої аудиторії фільм стане доступним на платформі Netflix 8 грудня 2023 року.

В зоопарку у Балтіморі (штат Меріленд, США) помер африканський пінгвін, який допоміг врятувати свій вид від вимирання, залишивши після себе понад 200 нащадків, та проживши набагато довше, ніж очікувалося.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Міністерство юстиції США повідомила, що в Канаді пакистанцю висунуто кримінальне звинувачення за нібито планування масового розстрілу євреїв у Нью-Йорку в річницю нападу ХАМАС в Ізраїлі 7 жовтня 2023 року.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.