Тяжкопораненого хлопчика з Херсонщини евакуювали до львівської лікарні

Джерело: Херсонська ОДА

Три тижні тому російська армія атакувала дім 14-річного Микити, в результаті чого хлопець отримав важкі поранення та втратив свого меншого братика.

Протягом цього часу  херсонські лікарі намагались врятувати життя хлопчику. 

“Вони буквально витягнули його з того світу, адже після обстрілу Микита з численними травмами впав у кому”, – зазначають в Херсонській ОДА. 

Сьогодні, 7 жовтня, завдяки приватній швидкій допомозі “Фіторія” та БО “Асоціація нескорених”, Микиту у стабільно важкому стані евакуювали до Львівської обласної дитячої клінічної лікарні “Охматдит”, де він буде продовжувати отримувати лікування та реабілітацію.

Станом на 16:00 в суботу, 6 липня, на фронті відбулося 83 бойові зіткнення. Від початку доби, ворог активний майже по всій лінії бойового зіткнення, концентрує зусилля наступальних дій на Лиманському і Покровському напрямках. 

Рятувальники завершили розбирати завали багатоповерхівки у Дніпрі, яку ворог потрощив понад тиждень тому.

Міністерство оборони повернуло Збройним силам України тисячі одиниць техніки. У відомстві зазначили, що “активно працюють над забезпеченням ЗСУ необхідними ресурсами”.

Окупація – термін, який став зрозумілішим для значної кількості українців у 2022 році. Вона може…

Під час матчу Євро-2024 Португалія-Франція французькі вболівальники вийшли з антиукраїнським плакатом про авіацію України.