РФ роздає своїм військовим земельні ділянки у тимчасово окупованому Криму

Джерело: Рефат Чубаров/Facebook

12 жовтня голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров повідомив, що у тимчасово окупованому українському Криму так звана російська “влада” видала 600 наказів на отримання земельних ділянок своїм військовим.

В окупованому російськими варварами Криму “учасникам СВО” , насправді – військовим злочинцям,  видано близько 600 наказів на безоплатне отримання земельних ділянок, – мовиться у дописі Чубарова.

Він уточнив, що спеціально для цих цілей формуються окремі земельні масиви у Сакському та Чорноморському районах Криму.

Одначе, висловив упевненість, що зі звільненням Криму від російських окупантів усі ці земельні ділянки буде повернуто у власність держави, а їхні власники засуджені як військові злочинці.

Раніше стало відомо, що до кінця цього року на тимчасово окупованих територіях Криму російські загарбники планують мобілізувати близько 2,5 тисячі осіб призовного віку на військову службу до лав ЗС РФ.

В зоопарку у Балтіморі (штат Меріленд, США) помер африканський пінгвін, який допоміг врятувати свій вид від вимирання, залишивши після себе понад 200 нащадків, та проживши набагато довше, ніж очікувалося.

Протягом дня, 7 вересня, армія РФ здійснила 76 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 140 вибухів. 

Міністерство юстиції США повідомила, що в Канаді пакистанцю висунуто кримінальне звинувачення за нібито планування масового розстрілу євреїв у Нью-Йорку в річницю нападу ХАМАС в Ізраїлі 7 жовтня 2023 року.

Станом на 22:00 в суботу, 7 вересня, за поточну добу по всій лінії фронту відбулося 168 бойових зіткнень. 

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.