Охоронець Тейлор Свіфт пішов воювати за Ізраїль

Джерело: The Daily Mail

Охоронець американської співачки Тейлор Свіфт вирішив поповнити лави армії оборони Ізраїлю, яка протистоїть атакам терористичного угруповання ХАМАС.

“Я маю прекрасне життя в США, роботу моєї мрії, чудових друзів та затишний дім. Я не повинен був приїжджати сюди, але я не міг стояти осторонь, коли сім’ї вбивали і спалювали живцем у своїх будинках. Не стійте осторонь склавши руки. Не будьте на неправильній стороні історії”, – прокоментував він.

Як розповіли у виданні, охоронець Тейлор, чиє ім’я тримається в секреті, став популярним після одного з концертів артистки. Коли він проводжав її зі сцени, то за шість хвилин встиг буквально “просканувати” натовп на предмет небезпеки.

Фото: Daily Mail

Цим самим чоловік викликав захват у прихильників виконавиці. Вони заявили, що “скільки б Тейлор йому не платила, цього буде недостатньо за такий рівень професіоналізму”.

Після низки вибухів електронних пристроїв у Лівані армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) почала перекидання 98-ї дивізії із сектора Гази на північний кордон.

Папа Римський Франциск без пояснення відмовився від запрошення відвідати церемонію повторного відкриття  Собору Паризької Богоматері у Парижі, заплановану на 7-8 грудня. Понтифік заявив, що не збирається брати участь у заході відкриття собору після реконструкції.

У ніч на 19 вересня російські війська вчергове обстріляли Харків. Ворог поцілив у відкриту територію одного з районів, наразі відсутня інформація щодо постраждалих.

Франція модифікує частину винищувачів Mirage 2000-5F, призначених для України, для ураження наземних цілей.

Центр протидії дезінформації продовжує моніторити інфопростір країн Глобального Півдня та виявляти вигідні РФ наративи.