Ліза Кудроу заявила про намір опікуватися собакою Метью Перрі

Джерело: National Post

Одна зі зірок американського серіалу, “Друзі” Ліза Кудроу повідомила, що розглядає можливість забрати улюбленого пса свого колеги, покійного актора Метью Перрі – Альфреда.

Головний акторський склад “Друзів”, включаючи виконувачку ролі Фібі Буффе, дотепер не порушували мовчання щодо несподіваної смерті Метью у віці 54 років, проте вони, як зазначають, перебувають у стані “повного шоку”.

За словами джерела, Ліза була “збентежена” смертю свого дорогого друга і хоче піклуватися про його песика.

28 жовтня у віці 54 років помер актор Метью Перрі, популярність якому принесла роль Чендлера Бінга в американському серіалі “Друзі“. Актора знайшли мертвим у джакузі власного будинку в районі Лос-Анджелеса Пасіфік-Палісейдс.

Зазначається, що в нього констатували зупинку серця, при цьому ані наркотичних речовин, ані слідів насилля не виявлено.

Повідомляється, що Перрі, який тривалий час зловживав наркотиками й алкоголем, не був одружений і не мав дітей. У своїх мемуарах він розповідав, що 15 разів проходив реабілітацію і переніс 14 операцій на шлунку.

Водночас вказано, від травня 2021 року Перрі не вживав наркотиків та алкоголю. За його словами, він витратив близько 9 млн доларів на боротьбу із залежністю.

У серіалі “Друзі” Метью Перрі почав зніматися в 1994 році у ролі Чендлера Бінга.

Метью Перрі також здобув визнання за роботу у фільмах “Шахраї”, “Танго втрьох”, “Дев’ять ярдів” та “Татові знову 17”.

Фахівці ГУР спільно з Міністерством закордонних справ України посприяли евакуювання українців з території Сирії.

Netflix поділився першим поглядом на другий сезон серіалу “Венздей”.

Станом на 22:00 в п’ятницю, 20 вересня, ще на семи напрямках фронту тривають боєзіткнення. З початку доби відбулося 190 боїв.

Знову збільшилась кількість поранених внаслідок обстрілу РФ Харкова. Наразі відомо про сім постраждалих, з них двоє дітей 10 та 12 років.

Сполучені Штати готують пакет військової допомоги Україні на 375 мільйонів доларів, повідомили Reuters у п’ятницю, 20 вересня, два американських посадовці.