Окупанти скаржаться на рівень злочинності серед учасників агресії проти України – ЦНС

Джерело: ЦНС

У Центрі національного спротиву повідомили, що у зв’язку зі зростанням соціальної напруженості на тимчасово окупованих територіях сходу України росіяни намагаються працевлаштувати своїх ветеранів.

Зазначається, що це зокрема стосується тих військовослужбовців окупаційних військ, яким вдалося звільнитися за станом здоров’я або з інших причин.

Як повідомляють джерела ЦНС у підпіллі, окупаційна адміністрація стурбована високим рівнем безробіття та асоціальної поведінки серед демобілізованих учасників російських військ, що вже призвів до зростання злочинності на ТОТ.

Щоб впоратися з цим, окупаційні адміністрації ТОТ Луганської та Донецької областей формують єдину централізовану базу працедавців, які готові надати робочі місця для ветеранів РОВ, — повідомили у пресслужбі.

Раніше повідомлялося, що на тимчасово окупованих територіях України росіяни грабують місцеве населення через недостатнє забезпечення продовольством.

Додамо, що на тимчасово окупованих територіях Херсонської області російські загарбники продовжують займатися мародерством.

Своєю чергою, у ЦНС наголосили, що всі, хто вчинив злочин на території України, понесуть покарання за це.

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

Очільник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) Кирило Буданов підтвердив, що зараз на сході Росії майже 11 000 північнокорейських піхотинців проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні.

Протягом минулої доби, 17 жовтня, на фронті зафіксували 210 бойових зіткнень. Росіяни активно обстрілюють позиції українських захисників, зокрема, залучивши близько 1450 дронів-камікадзе. 

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.