Уночі над Україною знищено 9 ворожих БпЛА та одну ракету

Джерело: Повітряні сили ЗСУ

Вночі 21 листопада війська РФ атакували Україну ударними безпілотниками та ракетами. Більшість ворожих цілей – знищено.

Росіяни здійснили запуск 10 “шахедів” з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ, РФ).

Силами ППО знищено 9 з 10 ударних Безпілотників противника.

Окрім цього, росіянами було випущено 4 зенітні керовані ракети С-300 на Донецькому напрямку та одну крилату ракету наземного базування “Іскандер-К” з району Джанкой (ТО Крим).

Силами ППО було знищено російську ракету.

Для знищення ворожих цілей було задіяно підрозділи мобільних вогневих груп, винищувальну авіацію, зенітні ракетні підрозділи.

  • З 13 по 19 листопада українські армійці знищували росіян по усій лінії фронту. За цей період часу, російська армія втратила зокрема два танкових батальйони та дев’ять артилерійських дивізіонів.

Червоний Хрест України повідомив про активність шахраїв в інтернеті, які пропонують за гроші забрати тіла військовослужбовців з територій, що не підконтрольні уряду України.

Російські окупанти атакували авто “швидкої” у Станіславі, що на Херсонщині, повідомила 18 жовтня обласна військова адміністрація.

Канада планує надати Україні пакет військової допомоги на суму 64,8 млн канадських доларів (47 млн доларів США), заявив міністр оборони країни Білл Блер. Він включатиме стрілецьку зброю, боєприпаси та захисне спорядження.

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

Очільник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) Кирило Буданов підтвердив, що зараз на сході Росії майже 11 000 північнокорейських піхотинців проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні.