Каньє Вест у своєму треку згадав Україну й Росію і відповів на звинувачення в антисемітизмі

Джерело: Spotify

У новому треку репера Каньє Веста та співака Ty Dolla $ign “Vultures” є згадка про Україну та Росію, а також відповідь репера на звинувачення в антисемітизмі.

Слова, які читає Ty Dolla $ign:

“Вона хоче, щоб я поклав трохи коксу їй в дупу, фу, Вона росіянка, я тр*хнув дівку за Україну”.

В іншому куплеті Каньє Вест відповідає на звинувачення в антисемітизмі, кажучи:

“Хулігани, ми дуркуємо, Який я антисеміт? Я щойно тр*хнув єврейську с*ку”.

22 листопада нова композиція з’явилася на стримінгових платформах.

Нагадаємо, що в грудні 2022 року соціальна мережа X заборонила доступ до облікового запису Каньє Веста через публікацію зображення свастики в поєднанні із зіркою Давида.

Проте в липні 2023 року його обліковий запис відновили після того, як Каньє Вест пообіцяв, що більше не використовуватиме платформу для поширення антисемітської чи будь-якої іншої ворожої лексики.

Репер також втратив своє партнерство з компанією Adidas після антисемітських коментарів, а також низки інших образливих заяв у жовтні минулого року. Згідно зі звітом The New York Times, Adidas “майже десять років терпів його неналежну поведінку за лаштунками”.

Станом на 16:00 суботи, 5 жовтня, від початку доби по всій лінії фронту зафіксували 67 бойових зіткнень. Найгарячішим залишається Покровський напрямок.

Цього тижня три українські атомні станції уклали угоди на зведення захисних споруд. Попри те, що Хмельницька — це найменша АЕС в Україні (має в експлуатації 2 енергоблоки), витрати на її захист сягнуть 1,7 мільярда гривень. Це найбільша сума серед усіх станцій.

Улітку 2024 року російські окупанти стратили чотирьох українських військових на території агрегатного заводу у Вовчанську за наказом командування.

Командування 123 бригади територіальної оборони проведе розслідування обставин загибелі командира 186 окремого батальйону Ігоря Гриба, який, як повідомляється, вчинив самогубство під час бойового завдання на Вугледарському напрямку.

Українські військові успішно вдарили по трьох командних пунктах російської армії, про що повідомив Генеральний штаб ЗСУ.