В Періс Хілтон народилася друга дитина – дівчинка на ім’я Лондон

Джерело: Sky News

Американська фотомодель, акторка та спадкоємиця сімейного бізнесу — найбільшої у світі мережі готелів і курортів Hilton, Періс Хілтон розповіла, що у неї народилася друга дитина – дівчинка, яку вона назвала Лондон.

Хілтон написала в дописі в Instagram, що “вдячна за мою дівчинку”, а також опублікувала фотографію рожевого вбрання з написом “Лондон”.

Фото: Періс Хілтон в Instagram

Минулого року у своєму подкасті фотомодель розповідала: 

“Одного разу я хочу мати маленьку дівчинку і я хочу назвати її Лондон. Це завжди було моєю мрією з дитинства, тому що я люблю Лондон і Париж разом”.

В неї також є син Фенікс, якому в січні виповниться рочок. 

Як і її первістка Фенікса, дівчинку Лондон виносила сурогатна мати.

“Я дуже вдячна за це прекрасне життя. Цей рік приніс стільки дивовижних благословень, найнеймовірніше — стати мамою. Я справді дуже вдячна за те, що мене оточує така неймовірна сім’я, друзі, які підтримують мене, і люблячий чоловік. Ще багато років любові та подяки!”, – писала раніше Хілтон.

Прем’єр-міністр Ізраїлю Беньямін Нетаньягу заявив, що ізраїльські військові знайшли на базах бойовиків “Хезболли” найсучаснішу російську зброю на півдні Лівану.

У ДСНС повідомили, що 16 жовтня понад 40 рятувальників поповнили банк крові, котра наразі так потрібна нашим військовим.

Згідно з інформацією Міністерства аграрної політики та продовольства України, в Україні вже намолочено 62,2 млн тонн нового врожаю, який зібраний на площі 16,8 млн га.

17 жовтня президент Володимир Зеленський підписав закон “Про внесення змін до Митного кодексу щодо запровадження атестації посадових осіб митних органів” щодо “перезавантаження” митниці.

Громадянин Ірландії Роберт Діґан на псевдо Ірландець, загинув на полі бою 17 вересня, залишивши за собою спадщину хоробрості та вірності. Його побратими вшанували шлях від ірландського рейнджера до українського захисника.