На Одещині унаслідок атаки БпЛА поранено двох осіб

Джерело: голова Одеської ОВА Олег Кіпер

Пізно ввечері 12 грудня війська РФ атакували Одещину ударними безпілотниками. Всі ворожі БпЛА було збито, проте внаслідок падіння уламків є поранені та руйнування.

За даними Кіпера, над регіоном було збито 9 ворожих “шахедів”.

Під час збиття один з БпЛА впав на територію комунальної авторемонтної установи в Одесі. Як наслідки – поранено двоє цивільних чоловіків, робітників установи.

Обидва з пораненнями та опіками у медзакладі.

“На місці сталася пожежа, яка була оперативно ліквідована співробітниками ДСНС. Ангар зруйновано вщент, три автомобілі вигоріли, 11 пошкоджено”, – додали в ОВА.

Також в Одеському районі через потрапляння уламків ще одного збитого дрона сталося часткове руйнування будівлі припортової інфраструктури. Постраждалих немає.

Європейський Союз не примушуватиме українських біженців призовного віку повертатися до України. Про це повідомила єврокомісарка з внутрішніх справ Ілва Йоганссон, зазначивши, що нікого “не видворять” примусово з території ЄС.

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру командиру військової частини Дніпропетровської області та керівнику приватного підприємства за організацію закупівлі неякісного одягу для військовослужбовців на 200 млн грн.

СБУ затримала агента воєнної розвідки РФ у Запоріжжі. Він шпигував за українськими військами на південному фронті, цікавлячись геолокаціями командних пунктів, складів боєприпасів та укріпрайонів, а також маршрутами і кількістю техніки ЗСУ.

Проблематика статусу “зниклих безвісти” в Україні виникла ще з 2014 року, з початком війни на…

ДСНС спільно з партнерами створили мобільну гру “Рятівничок”, що навчає дітей, віком від 6 до 12 років, важливих правил пожежної безпеки і тим самим розповідає, як діяти під час різних надзвичайних ситуацій, що можуть виникнути у реальному житті.