У ДПСУ оприлюднили кадри роботи прикордонників по лівобережжі Херсонщини

Джерело: пресслужба ДПСУ

У Державній прикордонній службі опублікували архівні кадри роботи українських захисників по лівому берегу Херсонщини.

Південний напрямок. Архівні кадри роботи прикордонників по лівому берегу Херсонщини, — зазначили у підписі до відео.

Зауважимо, раніше у Генштабі наголосили, що ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи із плацдармів на лівобережжі Дніпра. Зокрема протягом доби противник здійснив безрезультатний штурм позицій наших військ.

У зоні відповідальності ОСУВ “Одеса”, на Херсонському напрямку артилерійських обстрілів противника зазнав обласний центр Херсонської області та райони населених пунктів Берислав, Томарине, Іванівка, Микільське, Станіслав Херсонської області та Дніпровське, Солончаки Миколаївської області.

Станом на 16:00 п’ятниці, кількість бойових зіткнень вздовж усієї лінії фронту з початку доби зросла до 125. Ворог особливо активно на Покровському та Курахівському напрямках.

Друга партія північнокорейських солдатів незабаром вирушить до Росії, згідно з документами південнокорейської розвідки.

Служба безпеки та Національна поліція затримали 19 адміністраторів та дописувачів телеграм-каналів, які намагалися зірвати мобілізацію і публікували локації ЗСУ.

Президент України Володимир Зеленський відхилив візит Генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша в Україну через його участь у саміті в Росії, повідомило джерело AFP.

За даними Sinoptik.ua, погода на вихідних буде теплою, малохмарною, без опадів і сильного вітру —…