Згідно з новим опитуванням, рейтинг несхвалення Джо Байдена досяг нового максимуму

Джерело: The Guardian

Згідно з опитуванням, опублікованим у суботу, 2 березня, рішуче несхвалення виборцями роботи президента США Джо Байдена досягло 47% – це найвищий негативний показник за будь-який період його президентства.

Опитування, проведене Сієнським коледжем на замовлення New York Times, показало, що Байден наразі відстає від ймовірного кандидата від Республіканської партії Дональда Трампа на 43% проти 48% зареєстрованих виборців у країні.

Опитування показало, що лише кожен четвертий виборець (24%) вважає, що країна рухається в правильному напрямку.

Ці результати були проведені наприкінці лютого. Минулого тижня опитування Bloomberg News показало, що Байден поступається Трампу в кількох штатах, включаючи Аризону, Джорджію, Пенсільванію, Мічиган, Північну Кароліну, Неваду та Вісконсин.

В опитуванні Bloomberg велика частка респондентів висловили занепокоєння віком Байдена, і значний відсоток сказали, що Трамп небезпечний. Соціологи припустили, що кількість людей, які не схвалюють обидві кандидатури, є значною.

Згідно з опитуванням Times, рейтинг схвалення Байдена склав 38%, а Трампа – 44%.

19% виборців сказали, що вони не схвалюють обох кандидатів.

Фахівці ГУР спільно з Міністерством закордонних справ України посприяли евакуювання українців з території Сирії.

Netflix поділився першим поглядом на другий сезон серіалу “Венздей”.

Станом на 22:00 в п’ятницю, 20 вересня, ще на семи напрямках фронту тривають боєзіткнення. З початку доби відбулося 190 боїв.

Знову збільшилась кількість поранених внаслідок обстрілу РФ Харкова. Наразі відомо про сім постраждалих, з них двоє дітей 10 та 12 років.

Сполучені Штати готують пакет військової допомоги Україні на 375 мільйонів доларів, повідомили Reuters у п’ятницю, 20 вересня, два американських посадовці.