У Шевченківському районі Києва ударом РФ знищено під’їзд

Джерело: міський голова Віталій Кличко

Росіяни у Києві влучили у житловий будинок в Шевченківському районі. Один з під’їздів зруйновано.

Інші під’їзди пошкоджено. Зараз триває евакуація мешканців.

Стосовно загиблих або постраждалих міський голова станом на момент написання новини додатково не повідомляв.

Масована атака РФ по Києву

8 липня росіяни вкотре масовано атакували Україну 40 ракетами різного типу. Внаслідок масованої атаки РФ по Києву зафіксовано падіння уламків в п’яти районах.

Внаслідок атаки ЗС РФ по дитячій лікарні “Охмадит” в Києві пошкоджено онкологічне відділення та токсикологічний корпус, де діти перебували на діалізі (штучно підтримували роботу нирок). Руйнувань зазнали реанімаційні та операційні.

Раніше у МВС казали, що під завалами можуть перебувати люди. Рятувальники мають три години, коли шанси того, що постраждала людина виживе вищі. Зокрема станом на момент публікації новини у Києві відомо про щонайменше 25 постраждалих.

На фронті, у війні проти росіян, загинув військовий НГУ Василь Особа, — чоловік доньки мовознавиці Ірини Фаріон Софії Семчишин.

Офіцер 15 бригади оперативного призначення “Кара-Даг” НГУ Віталій Міловідов відзначив, що на Покровському напрямку вже протягом тижня ворог знову вдається до застосування броньованої техніки.

На Харківському напрямку загинув російський опозиційний активіст Ільдар Дадін, який воював на стороні Збройних Сил України.

Речник Військово-Морських сил ЗСУ Дмитро Плетенчук зауважив, що російські війська перекидають ракети С-300 до систем ППО поблизу Керченського мосту, адже вони там їм дуже потрібні.

У ніч на 6 жовтня російські війська вкотре атакували українські міста безпілотниками. Внаслідок обстрілу поранень зазнала одна особа.