Netflix випустив трейлер до фіналу третього сезону «Відьмака»

Джерело: Netflix

Стримінговий сервіс Netflix опублікував трейлер до другої частини третього сезону фентезійного телесеріалу “Відьмак” (The Witcher).

Зауважимо, третій сезон серіалу налічує вісім епізодів та поділений на дві частини: перші п’ять серій вийшли 29 червня 2023 року, решта три заплановані на 27 липня.

Перша частина сезону розповідає історію про відьмака-найманця Геральта з Рівії (Генрі Кавілл) та його кохану чародійку Йенніфер (Аня Чалотру), яким довелося вирішувати особисті проблеми в стосунках, займатися навчанням їхньої дочки Цирі (Фрейя Аллан) та протистояти великому злу на політичній арені.

ДОВІДКОВО. Відьмак – фентезійний серіал, заснований на серії романів Анджея Сапковського “Відьмак”, що початково планувався як повнометражний фільм. Кінотеатральна прем’єра відбулася 16 грудня 2019 року, а інтернет-реліз – 20 грудня того ж року. Прем’єра другого сезону відбулася 17 грудня 2021 року. У вересні 2021 року анонсовано третій сезон. У жовтні 2022 року розпочалася робота над сценаріями четвертого та п’ятого сезонів.

В новому iPhone 16 від Apple використовуватимуть технологію нового покоління чіпів Arm, що стане останнім кроком у прагненні технологічного гіганта запровадити функції генеративного штучного інтелекту у своїх смартфонах.  

Колишній лідер збірної України з футболу Євген Коноплянка завершив кар’єру.

Глави зовнішніх розвідок Великої Британії та США попередили, що міжнародний світовий порядок “під загрозою, якої ми не бачили з часів холодної війни”.

В суботу, 7 вересня, тисячі людей вийшли на вулиці Франції, щоб протестувати проти призначення президентом країни Емманюелем Макроном правоцентриста Мішеля Барньє прем’єр-міністром Франції.

Представники охорони здоров’я США підтвердили випадок захворювання на пташиний грип у пацієнта, який не контактував безпосередньо з інфікованими тваринами.