Автора серіалу «Рік та Морті» Джастіна Ройланда звинуватили в сексуальному насильстві

Джерело: Sky news

Американського актора, сценариста та продюсера, автора мультсеріалу “Рік та Морті” Джастіна Ройланда звинуватили у сексуальному насильстві та використанні популярності для переслідування своїх шанувальників.

На початку цього року прокуратура США зняла звинувачення Ройланда у домашньому насильстві за участю колишньої подруги актора.

Нові звинувачення пов’язані з 11 опитаними жінками, які розповідають, що спілкувалися з актором та ділилися тисячами текстових повідомлень, електронних листів, повідомлень у соціальних мережах і додатках для знайомств між 2013 і 2022 роками. Дев’ять із них стверджують, що обмін повідомленнями став сексуальним. 

Одна жінка звинуватила Ройланда в тому, що він змусив її займатися з ним оральним сексом у березні 2019 року.

Адвокат Ройланда, Ендрю Бреттлер написав, що жінка попросила актора купити їй одяг і запропонувала натомість продати йому свої порнографічні відео, через що Ройланд почувався “обдуреним і використаним”.

Інша жінка стверджує, що Ройланд привіз її до свого будинку в Лос-Анджелесі в березні 2017 року та скористався нею, займаючись з нею сексом, коли вона була п’яною.

У своєму листі Бреттлер сказав, що у пари був секс за згодою.

Одна дівчина розповіла, що Ройланд запросив її на вечірку у 2019 році, коли їй ще не було 20, проте він заохочував її випити алкоголь, попри те, що вона не хотіла цього робити.

NBC News повідомляє, що семеро опитаних дівчат раніше публікували свої звинувачення в соціальних мережах. 

Адвокат Ройланда назвав ці звинувачення “неправдивими та наклепницькими”.

Українські захисники, які воюють на Донеччині, взяли у полон кількох російських військових, серед яких був єгиптянин.

Камала Гарріс, кандидатка від Демократичної партії на пост президента США, змінює стратегію кампанії, намагаючись залучити більше чоловіків-виборців і республіканців.

На цей вікенд можна сміливо планувати прогулянки та роботу на відкритому повітрі — буде прохолодно,…

Очільник Головного управління розвідки Міноборони (ГУР) Кирило Буданов підтвердив, що зараз на сході Росії майже 11 000 північнокорейських піхотинців проходять підготовку для участі в бойових діях в Україні.

Кандидат у президенти США Дональд Трамп заявив, Президент України Володимир Зеленський допоміг почати війну з Росією.