Фінляндія готує рішення про повне закриття кордону з Росією

Джерело: MTV3

Міністерство внутрішніх справ Фінляндії готує рішення про закриття всього кордону з Росією, щоб зупинити неконтрольований потік мігрантів до країни.

Нагадаємо, що в четвер, 16 листопада, уряд Фінляндії вирішив закрити чотири із дев’яти пунктів пропуску на кордоні з Росією в ніч з п’ятниці на суботу. Закриття діятиме до 18 лютого. 

Зауважимо, уряд Фінляндії має намір посилити міграційну політику низкою способів. Метою є скорочення дозволів для шукачів притулку до мінімального рівня, дозволеного директивою ЄС.

Нагадаємо, влітку на південно-східному кордоні Фінляндії зафіксували 11 нелегальних перетинів, з яких сім – з Росії.

Президента Аргентини Хав’єра Мілея звинуватили у плагіаті частини його нещодавньої промови на Генеральній асамблеї ООН, яка нагадує слова з політичного серіалу “Західне крило” (The West Wing).

Вінтажний Ferrari Анджеліні Джолі буде виставлений на аукціоні Christie’s у Парижі 20 листопада.

У Венесуелі від жовтня почали святкувати Різдво. Міста прикрасили святковими декораціями, щоб відволікти населення від нещодавніх скандальних виборів.

Командування 123 бригади територіальної оборони проведе розслідування обставин загибелі командира 186 окремого батальйону Ігоря Гриба, який, як повідомляється, вчинив самогубство під час бойового завдання на Вугледарському напрямку.

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру очільниці Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи. Її взяли під варту.