Українські кіберфахівці ліквідували три російські прикордонні комплекси спостереження (Відео)

Джерело: СБУ.

Кіберфахівці Служби безпеки України знищили три ворожі прикордонні комплекси спостереження, які росіяни використовують для того, щоб стежити за територією України.

Лише за минулий тиждень спецпризначенці Департаменту кібербезпеки за допомогою дронів-камікадзе “відключили” росіянам три комплекси відеоспостереження модифікацій “Муром” і “Ківер”.

Окупанти використовували їх, щоб цілодобово стежити за українською територією, переміщенням наших військових і коригувати свою артилерію.

Також українські бійці знищили два танки, а снайпери влучними пострілами нейтралізували декілька російських окупантів.

Зазначимо, що в Україні триває 503-тя доба від початку повномасштабного російського вторгнення. За цей період часу воїни ЗСУ ліквідували понад 235 тисяч російських загарбників.

Зокрема, Авіація сил оборони за минулу добу завдала 15 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника. Також нашими захисниками було знищено 3 розвідувальних БпЛА оперативно-тактичного рівня.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили пункт управління, 3 райони зосередження живої сили, склад боєприпасів, 7 артилерійських засобів на вогневих позиціях, станцію радіоелектронної боротьби та один засіб протиповітряної оборони противника.

Президент Казахстану Касим-Жомарт Токаєв закликав канцлера Німеччини Олафа Шольца, котрий нині перебуває з візитом у країні, відмовитися від ідеї про те, що Росія може зазнати поразки на полі бою, і підтримати мирний план Китаю щодо України.

У НЕК “Укренерго” поінформували, що 17 вересня заходи обмеження споживання не прогнозуються. У компанії закликали споживати електроенергію ощадливо протягом всієї доби.

15 вересня відбувся останній день щорічної міжнародної виставки сучасного мистецтва viennacontemporary. Подія об’єднала провідних художників,…

Собаку-детектора спеціально натреновано для пошуку прихованих вибухонебезпечних предметів, які саперам складно виявити, навіть із металошукачем. Нині Севен допомагає фахівцям ДСНС розміновувати територію Сумщини.

16 вересня Президент Володимир Зеленський  провів засідання Ставки Верховного Головнокомандувача ЗСУ, під час якого обговорили актуальні питання на фронті та всередині країни.