«Ненавидів РФ до того, як це стало мейнстрімом» – у мережі набирає популярності новий тренд

Джерело: Букви

У мережі стрімко набирає популярності новий тренд, в якому користувачі публікують історичні світлини, які підтверджують, що у кожної з країн є вагомі причини та об’єктивне підґрунтя ненавидіти Росію та росіян через її агресивну політику у всі часи існування.

Мета нового тренду показати, що у багатьох країн насправді є історичне минуле, скалічене російськими військами.

Флешмоб нагадує про причини негативного ставлення до росіян решти світу.

Представники різних національностей, зокрема громадяни Польщі, Чехії, Словаччини, Фінляндії, публікують світлини однієї з історичних подій, підписуючи допис “And I fucking hated Russians before it was cool”.

Читайте також: Росія отруює ЄС дезінформацією – Єврокомісія

  • Співробітники Служби безпеки України повідомили про підозру помічнику Путіна та ректору інституту МЗС РФ, які фальсифікують історію України.
  • 5 червня міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив, що Бундесвер має бути готовим до оборони до 2029 року.
  • Міністерство оборони Хорватії підтвердило, що найближчим часом виступить із пропозицією щодо обов’язкового базового військового вишколу, який проводитиметься після закінчення середньої школи. Навчання триватиме місяць, коли воно запрацює на практиці, поки що невідомо.
  • Голова Бюро національної безпеки Польщі Яцек Сівера заявив, що НАТО має лише три роки, щоб підготуватися до нападу з боку Росії.

Станом на 22:00 в п’ятницю, 11 жовтня, від початку доби на фронті відбулось 146 бойових зіткнень. 

В Києві в п’ятницю ввечері, 11 жовтня, представники ТЦК та поліціянти приїхали до Палацу спорту, де відбувався концерті “Океану Ельзи”.

Військовослужбовцю 56 окремої мотопіхотної бригади, який самовільно залишив частину і повідомив про це в соцмережах, Сергію Гнезділову Печерський районний суд Києва обрав запобіжний захід.

Фундація Олени Зеленської відновила центральний стадіон у Гостомелі, пошкоджений під час російської окупації в 2022 році.

У Росії оборонця “Азовсталі” Сергія Михайленка засудили до довічного ув’язнення в колонії суворого режиму у Сибіру.