Спецпризначенці СБУ отримали 10 ударних гексакоптерів від Фонду Сергія Притули

Джерело: СБУ та Сергій Притула у Facebook

Спецпризначенці Служби безпеки України отримали 10 ударних гексакоптерів, збір на які здійснював Фонд Сергія Притули.

Цими коптерами на гарячих напрямках фронту будуть працювати бійці Центру спецоперацій “А” СБУ, зокрема з підрозділу “Білий вовк”. Вони вже знищили сотні одиниць російської військової техніки. І продовжують це робити щодня.

“Збір на гексакоптери для спецпризначенців СБУ здійснював Фонд Сергія Притули. Тож до їх придбання причетний кожен, хто зробив свій донат”, – зазначили в СБУ.

Зображення: СБУ/Telegram

Загалом зібрано понад 13 мільйонів гривень. За ці кошти Фонд придбав 5 комплектів: по 2 борти та наземній станції у кожному.

Всі комплекти обладнано антенами, ретрансляторами каналів керування, зарядними пристроями, акумуляторами, тепловізійними камерами та іншими корисними речами, які допомагають максимально влучно вибивати ворога з території України.

Зображення: СБУ/Telegram

Станом на 22:00 п’ятниці, 4 жовтня, від початку цієї доби на фронті відбулося 97 бойових зіткнень. Найгарячіша ситуація на Курахівському напрямку. Також ворог активний на Покровському, Куп’янському та Лиманському напрямках.

Протягом дня, 4 жовтня, армія РФ здійснила 50 обстрілів прикордонних територій і населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 84 вибухи. 

У п’ятницю, 4 жовтня, суд у Мінську засудив десяток осіб до тюремного ув’язнення від двох до 25 років за допомогу в скоєнні того, що Білорусь назвала “терористичним актом” на військовому аеродромі за межами столиці минулого року.

Президент України Володимир Зеленський в п’ятницю, 4 жовтня, провів засідання Ставки в Сумській області.

Днями Букви розмістили допис про родину російського окупанта, де на першому фото – неповнолітня 9-класниця…